Sider

26. april 2013

Lidt hæklerier

Kan godt være at der har været stille på bloggen, men der er godt nok sket mange ting her i hytten ;-) Jeg har fået afsluttet en masse små projekter der bare har ligget og ventet på jeg tog mig sammen, har fx fået lavet et par grydelapper mere fuldstændig magen til et par jeg har vist her på bloggen.

Energien har det bare med at komme i bølger og tit er det vasketøjet eller oprydning og rengøringen jeg må prioritere højest...

Jeg kan desværre ikke vise alle projekterne helt endnu, nogle fordi der bare ikke er blevet taget billeder og er blevet afleveret andre fordi de stadig ikke er helt færdige. Der i blandt kan det nævnes at jeg har syet 5 par posebukser til en kollegas preteen datter, lagt en venindes zumba bukser op, ombetrukket sæderne på højstolen jeg har fra jeg selv var barn (den er bare ikke færdig endnu) og flere andre småting...

Det jeg kan vise jer er en hæklet kurv i zpaghetti garn jeg lavede til vores badeværelse, bare fordi jeg blev træt af at manden altid placerede ekstra toilet ruller ovenpå håndtaget til toiletbørsten. Er selv blevet super tilfreds med den. Så skal vi bare lige have sat nogle hylder og et skab op derude og helst også malet de brune klinker i en anden farve før jeg er helt glad ved badeværelset.

Toiletpapirkurven - den hænger på to små knager der af uvisse årsager var placeret over toilettet
Derudover har jeg hæklet en hr og fru sprutte til når "bebs" kommer til verden. De er hæklet i uld ud fra opskriften som sprutterne i spruttegruppen.dk laver til neonatal afdelingerne på alle landets hospitaler. Mine er dog i uldgarn, bare fordi jeg havde en rest liggende jeg ligeså godt ku bruge til det. Er de ikke bare blevet søde??

Sprutter hæklet i Drops Alpaca på pind 3,5 med dobbelt tråd og fyldt med fiberfyld.
Det sidste jeg vil vise er et fint maleri min kære niece har tegnet med tuscher på et 15x15 cm lærred til sin kommende lille fætters værelse ;) Hun er altså en stjerne og fylder 3 år til oktober.

 

Jeg har også været en tur på SAM her sidste weekend, men hvad jeg lavede på den tur og købte ind der, må i vente med at se til en anden dag, for nu skal jeg ind og fylde garn i de 2 nye cd reoler fra IKEA min man har været så sød at samle for mig her til formiddag ;)

1 kommentar:

  1. Sikke nogle søde ting du har lavet.
    jeres baby bliver bare så glad for de ting du laver.
    knus lea

    SvarSlet