Sider

24. oktober 2012

Hæklede grydelapper

Nu er det jo ikke kun scrapbooking jeg laver, det er fx lidt svært at tage med frem og tilbage i toget når jeg skal på arbejde. Så for lidt tid siden kastede jeg mig over hækleriet og det kom der disse fine grydelapper ud af ;) De er hæklet i helt alm 4/8 bomuldsgarn hvor jeg har lagt garnet dobbelt på en nål 4. Og så er de lavet ud fra Karen Klarbæks opskrift, som i kan finde her : Børne grydelapper , men med et par modificeringer (mest fordi jeg helt glemte hvor langt jeg var mens jeg hæklede og hæklede for langt  - tihi ) Str. på lapperne er blevet store børnelapper eller små voksenlapper ;)

Lige for tiden er jeg ret bidt af det der neutrale look med en snært af neon, hvilket disse lapper bærer tydeligt præg af.Så nu har jeg kastet mig ud i et par magen til i en str større ;) Ih er bare så glad for hvordan de er blevet...

6 kommentarer:

 1. De er lækre. Jeg hækler også mine grydelapper, og laver dem altid dobbelt.

  SvarSlet
 2. Du kan vist lidt af hvert... Flotte er de

  SvarSlet
 3. Kære Mulle, jeg vil gerne takke dig her for din hjælp til fjernelse af uønskede blogs på listen, jeg skal nok hilse og fortælle min Rikke om din blog og din hjælp når jeg ser hende. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød og tusind tak skal du også have ;)

   Slet
 4. Hvor er de fine, jeg må vist igang med at hækle sådan nogen i drengefarver, nu det snart er tid til at være i legehuset igen:)

  SvarSlet