Sider

26. september 2013

Scrap værelse...

Tiden flyver jo afsted med sådan en lille stump i huset. Har hænderne fulde hver eneste dag, så det kreative tager også lidt længere tid. MEEEN nu har jeg endelig fået ryddet op i mit kreative værelse, eller jeg er i gang og har nået hele den ene side og skal lige finde tiden til at tage den anden side snart. Jeg vil gerne vise det jeg allerede har nået, for ellers bliver det et meget meget langt blog indlæg.

Skiltet på døren

Bag døren har jeg et par CD'reoler hvor mit garn er sorteret, et stort skab med alt muligt til forskellige projekter, spanden med gavepapir, en maled billedramme med hønsenet til udstilling af mine og andres projekter samt en kommode på hjul med alt muligt papir og alle mine træstempler.
Rammen som den ser ud lige for tiden
Kommoden og spanden. (Kartonnet ovenpå kommoden er desværre for stort til at ligge i skufferne eller blive rullet til spanden, så det ligger oven på )

Kig ned over mit bord. Nedenunder står der 5 kasser og en kurv med hhv. garn, stof og maling, og en mini kommode med en masse småting som blyanter, tuscher, klister, kuverter, ziplock poser og lign. ting der skal kunne findes hurtigt. Min skæremaskine og restekasse står oven på den lille kommode. Ovenpå bordet står først min ene Tote og en bunke med ting der skal bruges til min barnets bog. Så har jeg fået en skuffe dims hvor der ligger lidt opskrifter og billeder jeg vil bruge og en ramme med kort oppe over også.

Skuffedimser på tæt hold. Tanken er at min bærbare computer kan stå ovenpå så jeg har inspirationen lige ved hånden ;-)

Under skufferne har jeg en stribe akrylbokse fra søstrene grene, med bl.a. washi tape og twine

I højre side ved vinduet er der en bøtte med mine promarkere, mine sakse min anden tote, "skraldespanden", vådservietter, Big shotten og mit underlag hvor jeg sværter osv.

Det var så turen for idag, håber i har nydt det og er blevet en anelse inspireret til hvordan man kan indrette sig i et krea rum. Fortsættelse følger...

Jeg har forresten selv malet skabslåger, billedrammer og syet gardinerne ;)

3 kommentarer: