Sider

2. februar 2014

Et lækkert sjal til Cthulhu

Det her sjal kan jeg desværre ikke tage æren for. Der er grænser for mit krea talent, og mohair garn kan jeg bare slet ikke samarbejde med. Til gengæld kan min skønne mor der på bestilling har lavet mig det her utroligt smukke sjal ;) det har været længe undervejs, så jeg syntes det fortjener at blive vist frem her på bloggen ;) 


Jeg har også selv været igang med hæklenålen og har vha en baby boot opskrift selv lavet et par Cthulhu baby boots, til min veninde der forhåbentlig snart føder deres lille dreng. Opskriften har jeg skrevet ned og håber på at få skrevet ren snarest. 3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er det sjal flot, og sikken et kæmpe arbejde, det har været at lave. ved fra min mor, som strikkede rigtig meget i sin tid, hvor lang tid sådan noget ta´r, men bestemt ventetiden værd med så flot et resultat. WAUW.
  Og de små støvler er da også bare for cute. Dem er du da bestemt sluppet rigtig godt fra, og endda selv lavet opskriften, så ikke mere pyller fra dig, der er ikke noget, du ikke kan lave så vel? ha ha ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... Mit motto er at man kan hvad man vil;) mohair garn vil jeg åbenbart ikke nok. :-D

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet