Sider

17. juni 2012

I'm back...

Puha, syntes det er længe siden jeg har fået postet noget herinde, meen jeg har godt nok også haft travlt. Den 7. juni kl 08.15 ringede det på døren og så stod flyttemændene ellers bare klar til at flytte vores liv og alle vores ting fra København NV til Hillerød. Jeg har længe ikke kunne lave noget som helst alene fordi det hele var pakket ned i de 50 flyttekasser vores flyttemænd havde stillet til rådighed for os. Men nu hvor jeg kun mangler at pakke de sidste 4 kasser ud igen, kan jeg se lyset for enden af tunnellen...

Huset vi er flyttet ind i er en lækker 1. plans villa fra begyndelsen af 70'erne, der er 2 mindre værelser, 1 soveværelse, bryggers, badeværelse, gæstetoilet, lækkert stort køkken, en stor lækker stue og en kæmpe have. Rigtig fine omgivelser at få lov at flytte ind i som førstegangs købere ;-) Men det bedste af det hele er at jeg har fået lov at få det ene af de små værelser som mit krea-rum. Et helt værelse kun fyldt med det bedste af det bedste. Det er så fedt! og jeg lover jer at lægge en hel fotoreportage op på bloggen så snart alt er kommet på plads derinde. Tingene har ikke helt fået deres endelige pladser, der mangler nogle gardiner (stoffet er bestilt i kan se det her: stof og stil - udsalgsvarer ) Ligesom det indbyggede skab skal have malet lågerne i en sart lilla og sat nye håndtag på. De der messing tingester skal skiftes ud med nogle fine lilla Lisbeth Dahl knopper med hvide prikker. Jeg skal nok få taget et par før billeder også så i har en ide om forvandlingen ;-)

Nok om det! Mens jeg har været væk er afgørelsen af den store inzpira konkurrence også kommet, jeg kom på en fin 85. plads ud af 202, hvilket jeg faktisk er ganske godt tilfreds med eftersom mine tanker lidt var optaget af flytningen og det faktum at jeg stadig kun er nybegynder ;-) konkurrencen havde 4 indledende runder hvor jeg kun fik lavet et bidrag til de første 3, den 4. havde jeg bare intet clue om hvad skulle være. Så jeg vil starte med at vise jer det kort der blev mit bidrag efter at have lavet et der ikke holdt sig indenfor kravene. (Det andet kort kan i se her )


Kravene til vecka 1 udfordringen kan i se Her

Den anden uge i konkurrencen blev også mit bedste bidrag, det jeg er absolut mest glad for. Her lavede jeg en rygsæk med tilhørende pung/kort til min mor i forbindelse med mors dag. Min mor arbejder i institution så en rygsæk virkede oplagt ;-) Begge dele har jeg fundet inspirationen til på en af jeres blogge derude, men kan simpelthen ikke huske hvem. Men min mor blev rigtig glad for gaven, der lå en lækker plade chokolade i inderlommen ;-) Opgavebeskrivelsen kan i finde her fra inzpira vecka 2


Den tredje uge fik jeg igen lavet et bidrag der ikke kunne bruges, da jeg kom frem til at der bare var for meget sort på. Så der blev der også lavet et nyt. Det gamle kan i se her, ligesom vejledningen til Vecka 3 er her: vecka 3  Så der måtte jeg op på hesten igen og fik lavet et nyt LO. Jeg lavede et blind lift ud fra den vejledning som Annette har lavet på sin blog her: http://minscrapside.blogspot.dk/2012/05/blind-lift-opgave.html Og mit resultat blev bygget op omkring en superfed koncert oplevelse jeg havde med mit daværende arbejde i Netto ;-)

 

Det blev mit sidste bidrag i konkurrencen, da jeg ikke havde hverken idéen til uge 4 eller overskuddet pga. flytningen. Hvis nogen derude skulle have lyst at prøve kræfter med den kan i se den her vecka 4.

Tak fordi i holdt ud helt her til, og alle de søde kommentarer på bloggen er absolut værdsat ;-)7 kommentarer:

 1. Hvor spændende. Det er da skønt I har fundet noget godt at flytte ind i - glæder mig til at se dine billeder og hvordan du får dit rum indrettet (misunder dig kun lidt ;) hehe).

  Finde krea ting du har lavet :)

  SvarSlet
 2. Flotte ting du har fået lavet. Glæder mig til at se dit nye scraprum.

  SvarSlet
 3. velkommen til Nordsjælland. Hillerød er en skøn by( jeg er selv fra Helsingør området, men har studeret i Hillerød)

  Smukke ting du har lavet til konkurrencen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo vokset op i Hillerød, så det er jo næsten som at komme hjem fra et eventyr i det store København ;-)

   Slet
 4. Tillykke med det nye hus.
  Flotte ting du har fået lavet.

  SvarSlet
 5. Tillykke med dit nye hjem.
  Rigtig flotte ting, du har lavet.

  SvarSlet
 6. woww nogle flotte ting!!
  Den taske er såå lækker!!!

  Synes det en rigtig flot plads du har fået.. Sejt at flere danskere er kommet på en god plads :)

  Lyder som et lækkert nyt hjem som du sikkert kommer til at nyde når alt er helt på plads og der er ro over hverdagen igen :)

  SvarSlet