Sider

28. august 2012

En potte fuld af blomster...

Så er der lidt nyt fra mig igen... har både været kreativ og fået fotograferet en masse færdige projekter til bloggen, så i kan bare glæde jer til at se hvad jeg har til jer...

Det første, er et af mine aller seneste projekter, men blogger det nu så det kan være med i udfordringen på panduro's blog hvor "alt er tilladt" ;-) Kortet eller serien af kort er en blomster krukke hvor blomsterne sidder på en tag der kan tages op og så er der et felt til teksten der ;-)

Det var egentlig kun meningen at jeg skulle lave det første af de kort jeg har vist her, men som nogen ved har et kort det hurtigt med at blive til flere, så det blev til 4 ;-) Held og lykke er fordi kortet er til en kær tidligere kollega der er blevet opsagt på grund af besparelser, en situation der desværre er mange der enten står i eller har været vidne til på det seneste.

Selve kortene er bygget ud fra en tut i kan finde hos Slip coast stampers Her ;-)
Materialerne jeg har brugt er fra lidt rundt omkring. Kraft karton fra boghandleren, dekopapir fra hhv. panduro, søstrene grene og scrapper (alt sammen stumper jeg fandt i restekassen), blonde fra panduro og genbrugen, bånd fra søstrene grene, blomster og halvperler fra panduro og sidst med ikke mindst billetter printet på karton gemt fra en søs medscrappers blog ;-)

Jeg deltager med dette kort i panduro's udfordring - alt er tilladt
Og linker til Scrapsisters leg hvor udfordringen er - brug dine rester
 8 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er det flot. Det må jeg vist prøve at lifte. :-)

  SvarSlet
 2. Lækkert kort. Det kort har jeg også lavet for et stykke tid siden

  SvarSlet
 3. De virkelig skønne de potteplanter :)

  held og lykke i udfordringerne :

  SvarSlet
 4. Flotte kort!
  Jeg har også prøvet at lave dem og de er faktisk ret nemme og sjove at lave :)

  SvarSlet
 5. rigtig fine kort - og skønne farver

  SvarSlet