Sider

22. august 2012

Stimer af blog indlæg.

Det er som om jeg har tendens til at blogge i stimer. Nu blogger jeg i hvert fald igen idag, bare fordi jeg så gerne vil vise jer hvad jeg har gået rundt og puslet med.

Tuuuusind mange tak for de søde kommentarer og lykønskninger på mit indlæg tidligere... Det varmer så meget at se der er så mange mennesker derude som er villige til at bruge 5 minutter af deres dag på at læse mit indlæg og lægge en kommentar.

I løbet af august spurgte min søster om jeg ville lave et kort for hende til et par tvillinger vi begge kender der skulle døbes. Da kortet halvt var et gavekort der indeholdt penge øremærket til en familiefoto session hos en profesionel fotograf valgte jeg at lave kortet som et mini fotoalbum.
Kortbasen er 3 kvadratiske kuverter, dem er jeg da blevet ret glad for at dekorere, kvorpå der er sat brunt karton som omslag, indersiderne har fået 4 sider fra en gammel dansk bog fra genbrugen, der er sværtet i kanterne. De første to sider har nogle billeder af tvillingerne på brune fotomatter, en fotostribe fra panduro og brikker fra et gammelt kriblekryds spil som dekoration. De næste to har fået spellbinders som skrive felter og jeg har brugt dymo'en som dekotekst. Omslaget er dekoreret med en guld tusch og noget guld varmembossing. Den miderste side er der sat et tag med en lomme ned i til opbevaring af pengene. Når albummet er lukket ligner tagen et bogmærke ;-)

Kortets forside med navne og dato for dåben

De første 2 sider

De næste 2 sider med plads til at skrive

Bagsiden med guld embossing

Tagen til pengene - værdien på gaven havde jeg skrevet i kortet, da det var et gavekort (vi var flere om gaven så abstraher lige fra det store beløb)

Helhedsindtryk af albummet  - og vores hæk i baggrunden der er begyndt at se lidt grøn ud efter en grundig barbering for en måneds tid siden...

7 kommentarer:

 1. Rigtig flot album/kort du har lavet, det vækker da bestemt lykke hos modtageren.

  SvarSlet
 2. Super flot album/kort :) Og fin gave! Det er virkelig noget man kan bruge!

  SvarSlet
 3. Det er da en super ide, du har brugt. Kortet må da have bragt stor lykke, hos forældrene.
  Super flot kort

  SvarSlet