Sider

23. september 2012

Smile...

I Scrapsisters magasinet har de lavet en artikel der udfordrer fantasien. Her viser de nemlig hvordan man kan få utroligt flotte resultater ud af at stemple med alt muligt man har liggende derhjemme. Samtidig er der jo konkurrencen på forummet som jeg også er nødt til at være med i. Jeg har liftet det LO som Jeanne har lavet til artiklen på magasinet ;-)

Det er det først LO jeg laver i denne stil, men kan se på det hele at det absolut ikke bliver det sidste. Skal dog lige have købt/lavet noget mist og nogle flere masks. Billedet er min skønne niece der smiler over hele hovedet. (kan man ikke se da hovedet er sløret) Deraf titlen "Smile" ;-)
Billederne er taget før limen under resin blomsterne var tør, men den tørrer op klart.

 Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, så her kommer der en lille liste over de mange materialer jeg har brugt.

Kartonet er en bagside fra den nye Tilda winter blok, mens der ligger gråt karton som matte under fotoet. Fotoet er i øvrigt syet rundt i kanten på min symaskine. Under billedet ligger der også en firkant lyserød chiffon, der også er blevet brugt til at lave en lille blomst. Pilene er klippet i hånden ud af sort karton og så er der sat små resin blomster på rundt omkring.
Nu til det sjove, baggrunden er stemplet med alm sværte i pink, gul og sort, men det der er stemplet med er ikke helt normalt, jeg har brugt bobleplast, skridunderlag, twine, et blondebånd, et viskelæder og sidst men ikke mindst en korkprop. I kan se det hele på fotoet herunder ;-)


Mine alternative stempler
Tak for jeres kommentarer, det varmer sådan her i efterårs kulden...

8 kommentarer:

 1. Lækkert kreativt layout!
  God søndag aften.

  SvarSlet
 2. wauw! Det er bare helt vildt flot. Fed opsætning og rigtig flot brug af materialer. Det er virkelig lækkert. God stil :)

  SvarSlet
 3. Ej hvor cool! Og suPer godt liftet! :) jeg bliver da helt stolt!!

  SvarSlet
 4. Beautiful scrap LO - fabulous details and great photo.
  Thanks for playing along with us at Allsorts this week.
  Good luck.
  Debs xx

  SvarSlet
 5. A super l/o Mulle and lovely detail.

  Thanks so much for sharing with us at Allsorts this week.

  B x

  SvarSlet
 6. Fab LO Mulle, with creative design and great photo!
  Thanks for scrapbooking with us this week at Allsorts and good luck!
  Hugs Nicola xxx

  SvarSlet