Sider

15. august 2013

Kreablokade af den gode slags

Jeg har helt sikkert haft noget af en kreablokade, har stort set ikke fået lavet noget i snart 4 uger... Lidt er det dog blevet til. Jeg har fået lavet barnevognskæden færdig. Helt perfekt og unik ;) Lidt ligesom min blokade...
Nå ja, og et lille billede af min "blokade" skal i da også have ;)


9 kommentarer:

 1. Nåhhh både til barnevognskæden og til din lille blokade :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan da godt forstå at du ikke har scrappet i 4 uger! Dejlig begge to.

  SvarSlet
 3. Nøøøøøøøj hvor er han altså bare cute. Lige til at spise. Elsker bare sådan nogle små pussenusser ha ha ha. barnevognskæden er også bare blevet rigtig flot, deet har du nu gjort ret godt begge dele ha ha ha. Ville undre mig mere, hvis du havde haft tid til at scrappe en masse her de første uger, så det er vist som det skal være. Bare nyd ham i fulde drag, før du ser dig om skal han konfirmeres.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin barnevogns kæde du der fik lavet.
  ja det er en god scrap blokade du fik der
  knus lea

  SvarSlet
 5. Ja med de små pus så er der ikke tid til at være krea! Man kan kigge på dem i timevis! - Og tro mig - det kan man stadig selvom de bliver 1 og 3 år!
  Flot barnevognskæde du trods blokade har fået lavet ;)

  SvarSlet
 6. Nej ved du nu hvad Mulle, jeg har undret mig over så meget du har lavet før fødslen, og skulle du have lyst til at nyde din nye moderrolle SÅ GØR DET og hvor er han dejlig, sikke meget mørkt hår han har, og så kommer det næste spørgsmål: hvad mon han skal hedde. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Wow, han er da skøn. Nyd ham, så skal kreativiteten nok komme tilbage senere. Barnevognskæden er da for fin. Du kan godt være stolt af begge dele....

  SvarSlet
 8. Rigtig fine ting du får lavet og dejlig "scrappeblokade" må man sige.

  SvarSlet
 9. og jeg har ikke lavet noget i 7 næsten..uger altså... men mon ikke vi snart alle vender snuden ind i vores hobby kontorer og går i gang.. og IHHH super skønt barn altså ;O))

  SvarSlet