Sider

15. juli 2013

Pusletaske....

..... der faktisk matcher både puslepladsen og barnevognen ;)

Sidst viste jeg jer mit pusleunderlag der bare lige er til at stoppe i tasken eller bilen og tage med, fordi det ikke fylder ret meget. Men tror i selv at jeg kunne stoppe da jeg først var kommet igang?? Næh... Så det blev også til en pusletaske der egentlig er lidt retro, og så med er touch moderne ;)

Tasken har jeg fundet inspiration til hos et par bloggere rundt om på nettet, den minder mest om den Trine fra KvaliTid har lavet en tutorial på, men også lidt om den Anna fra LaRaLil har lavet en tutorial på og så krydret med mine egne små fikse ideer om hvad der er bedst.

Sådan ser den ud når den er lukket, men den kommer helt sikkert til at fylde meget mere så snart lommerne bliver fyld med baby udstyr ;)
Her er tasken åbnet en gang og i kan se at jeg har lavet bindebånd til at holde siderne inde på plads foroven og forneden på tasken.
Nærbillede af båndet i den ene ende af taskenNår tasken er foldet helt ud ser det således ud. Der er 6 lommer 2 i hver str. og de største har fået en knap lukning. Håndklædet i midten er monteret på et "tislagen" og har velcro så det er lige til at tage af og smide en tur i vaskemaskinen når uheldet har været ude ;) Laver nok nogle flere, men skal lige have fat i nogle flere turkise håndklæder og "tislagener" først ;)
Nærbillede af knaplukningen på den ene store lomme, den er magen til på den anden ;)
Pusletasken foldet helt ud, uden håndklæde i. Her kan i se det æbleprint som puslemadrassen og gardinerne på lillemandens værelse også er syet i. Derudover skal det nævnes at der inde i tasken er et lag pladevat så den er dejlig blød at ligge på når man lige skal have en ren ble på ;)
 Som bonus info har vi købt en sort Odder barnevogn med turkise kanter så det hele er begyndt at gå op i en højere enhed i forhold til farvevalg. Det turkise stof er babyfløjl og der er mere hvor det kommer fra, så mon ikke der også bliver til en hjemmebrygget "voksi" pose og en barnevogns pude i samme stof i løbet af efteråret. De er i hvert fald begge på tegnebrættet ;)


2 kommentarer:

  1. Rigtig fint lavet. Den ligner til forveksling dem jeg selv syede, da mine unger kom til verden for mellem 30 og 40 år siden LOL. Men de var bare rigtig praktiske og jeg sled faktiskmen op til hver af ungerne. Rigtig flot farve, den er jeg rdeet vild med.

    SvarSlet
  2. Åeee Mulle, den lille fyr får det jo som en lille prins, du er så flink og moderlig med forberedelserne, nu må han da godt komme ud, alt er klar. knus morkaren.

    SvarSlet