Sider

1. juli 2013

Indholdet er ikke uvæsentligt...

Så må det være tid til at vise lidt af indholdet i mappen min veninde fik. Jeg sad i flere dage og skrev på teksten til mappen. Den endte med at fylde intet mindre end 39 sider incl billeder. Men da jeg ikke selv har taget alle billederne får i kun lov at se første side og de utroligt lækre faneblade/lommer jeg har lavet til mappen.

Så fyldt var mappen - i kan her se toppen af mine faneblade. Mappen er delt op i 4 hoveddele; værktøj, materialer, måder at scrappe på og sidst tutorials.
Her ser i første side i mit enorme skriv om scrapbooking ;-)

Hver af mine faneblade består af en lomme lavet af mønsterkartonet fra blokken jeg også brugte til selve mappen, de har samme karton på både for og bagside og rundede hjørner for at skåne dem i brug. Hver lomme indeholder så en side af hvidt karton, hvor indholdsfortegnelsen til  afsnittet er skrevet på (dog uden sidetal) og med en lille tab i øverste kant. Derudover er kanterne igen sværtet med distress ink for at skabe sammenhæng.

Her kan man se det ene faneblad der er trukket lidt op for at i kan fornemme hvordan det er lavet.
Og de fire lommer


  

For at komme godt i gang med at scrappe skulle min veninde da også have et scrapkit, så det fik hun. Der er virkelig næsten alt hvad hjertet kan begære for en ny scrapper. Både af nye ting og ting fra gemmerne ;) Er ret glad for at der var udsalg i Panduro...
Har i nogen spørgsmål så fyr endelig løs, så skal jeg svare det bedste jeg kan...

8 kommentarer:

 1. Sikket et fint album til din veninde.
  tror bestemt hun er godt på vej nu.
  knus Lilla

  SvarSlet
 2. Rigtig fint album og lækker pakke. Sikke et arbejde!

  SvarSlet
 3. WAUW hvor er det bare en superfin gave, du har lavet til din veninde. Hun kan da vist ikke ønske sig nogen bedre start på dette eventyr her, og hvem af os alle ville ikke ønske, vi havde haft sådan en hjælp, da vi begyndte i sin tid. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timers arbejde, der er lagt i den mappe her, det er i hvert fald RIGTIG MANGE. Men flot er den bare, det er sikkert og vist, ret godt gået.

  SvarSlet
 4. Sikke et flot arbejde og gave.!

  SvarSlet
 5. Stort arbejde og dejlig gave. Er sikker på den har gjort lykke.

  SvarSlet
 6. Hvor skønt en gave at få, du er da en sød veninde. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Fantastisk mappe. Hvis din modtager er bare ½ så glad som min, så er dit store arbejde lykkedes.
  Man får lidt respekt for dem der skriver "rigtige" bøger, ikke ?
  Din gavepakke er da bare utrolig. Er du klar over hvor god en veninde du er ? Jeg håber det.
  Fortsat god sommer.

  SvarSlet