Sider

24. juni 2013

En fed gave ide blev liftet ;-)

Her er der blevet knoklet, både ved computeren og scrapbordet i al hemmelighed ;) Min veninde har nemlig fødselsdag i dag, men hun holdt det i lørdags ;) Ret heldigt egentlig, for min mor har også fødselsdag idag..

Men Anette også kendt som aka, havde lavet en fantastisk gave til sin veninde, en begynder scrap mappe, og da min veninde også har snuset lidt til scrap måtte jeg bare lave noget tilsvarende til hende. Som sagt så gjort, men hold fast hvor har jeg også knoklet på det projekt hele sidste uge ;)

I dag får i mappen i sig selv, for jeg har grebet det lidt anderledes an end Anette. Sammen med mappen blev der også givet et begynder scrapkit med rigtig mange gode brugbare ting, når man skal starte med at scrappe... Men indholdet og kittet må i få at se en anden dag...
Mappen her startede med at være en af de der kedelige brune brevordnere man kan købe til at dekorere, så fik den en omgang sort Hobby lack (halvblank) fra Panduro og så blev den eller pyntet efter alle kunstens regler. Jeg valgte at bruge en blok med mønster karton fra Panduro (købt til halv pris på udsalg) for at være sikker på at det hele passede sammen, og så har min veninde fået en tilsvarende blok i sit kit.
 Udvendig er der pyntet med resin fra søstrene grene, thickers, sommerfugle fra Studio Calico, rihnsten jeg har haft liggende i 100 år, halvperler, chipboard pynt fra Riddersholm og blomster fra Panduro. Derudover er alle kanter sværtet med distress ink ;)9 kommentarer:

 1. Rigtig flot album. Glæder mig til at se indholdet :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot. Den kan du godt være tilfreds med. Og ja jeg glæder mig også til at se indholdet. Håber din veninde blev glad for det.

  SvarSlet
 3. Flot mappe - så fint pyntet - du har lavet til din veninde. (vi må jo gøre lidt for at motivere nye scrappere)
  Jeg synes, det er sjovt at lave den slags, og du har sikkert også hygget dig undervejs - trods det rimeligt store arbejde.
  Min modtager er bare SÅ glad og taknemmelig for gaven - og nu venter et efterår med enetimer her. Og sikkert et godt indhug i mit lager. (der er jo nok til flere scrappere....LOL)
  Jeg glæder mig til at se, hvordan du har lavet mappen indeni.

  SvarSlet
 4. Rigtig god ide og et rigtig flot album også. Hvor er det da ærgerligt, at man begyndte for så mange år siden, det havde godt nok været fedt at få sådan en start dengang ha ha ha, men smaddergodt for de nye der starter idag, at så mange er gået igang med dettee project. Virkelig cool og godt gået.

  SvarSlet
 5. Rigtig smuk mappe, som modtager da helt sikkert bliver super glad
  for ;O)

  SvarSlet
 6. Næh hvor fint - jeg har haft mange forskellige hobbies i tidens løb - men ALDRIG en som denne hvor alle bare er så fantastisk hjælpsomme og det at gøre noget rart for andre er en stor del af at være scrapper. Så vi er bare SÅ heldige at have sådan en fantastisk hobby. =0)

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare flot Camilla - glæder mig til at se indholdet.

  SvarSlet
 8. Virkelig flot mappe du har lavet, spændt på at se indholdet

  SvarSlet