Sider

14. juni 2013

Mors opskrifter til Baby

Det er titlen på min kogebog, som jeg begyndte at lave på Riddersholm kurset til SAM i foråret... Det er desværre snart længe siden, men nogen gange er der bare lidt forsinkelse på før projekter bliver helt færdige ;) Det her bliver også et projekt der kommer til at tage tid før det er helt færdigt, jeg kan jo ikke skrive opskrifter i bogen før de er grundigt testet og godkendt af lillemanden...

Bogen er lavet med de materialer vi fik udleveret på kurset, og jeg kan varmt anbefale de chipboard udskæringer Riddersholm har fået i shoppen, de er lette at arbejde med og man skal se godt efter for ikke at tro de er lavet af træ ;) Papirerne der er brugt er fra serien Fall Flee Market og er bare super fine, jeg er helt vild med dem i den sarte blå farve.

Da vi venter os en lille dreng, har jeg holdt albummet meget enkelt i forhold til pyntningen. Samtidig har det den store fordel at der ikke er så mange løsdele der kan rive sig løs eller drysse i maden når man har bogen med i køkkenet ;)

Det er så nu jeg advarer om at der kommer rigtig mange billeder ;) Hver fane i albummet er pyntet og bliver vist her, sammen med for og bagsiden. Opskriftsiderne er for printet i bogen og ret kedelige at se på lige nu, så dem slipper i for i denne omgang ;)

Enjoy...7 kommentarer:

 1. Rigtig fin og sød bog du har fået lavet til jeres baby
  knus lilla

  SvarSlet
 2. Rigtig fin bog! Pas på den ikke bliver nasset alt for meget til i køkkenet :)

  SvarSlet
 3. En rigtig fin bog, med masser af flotte detaljer. Jeg tror, jeg ville sætte noget af det helt klare plastic udenpå for ikke at grise den til, eller i hvert fald lave en slags posecover til den, når den er med i køkkenet, så den holder længere. Men rigtig flot arbejde du har lavet her.

  SvarSlet
 4. Rigtig dejlig bog, og man kan da roligt lave en til "ikke børn" og som mor til tre drenge kan jeg roligt anbefale opskriften på pandekager. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Har tænkt mig at pakke den ind i en af de der scrap opbevarings poser med lynlås når jeg tager den med i køkkenet, den kan nemlig lige ligge deri åben og stadig beskyttet ;)

  MorKaren: Det var også mest en kommentar til at alle andre på kurset lavede den mega pyntet og til dem selv, hvor min har et tema ;)

  SvarSlet
 6. Ej hvor ser den bare godt ud. Så flot.

  SvarSlet
 7. Ser rigtig spændende ud - lækkert papir

  SvarSlet