Sider

26. april 2012

Kreative fornemmelser kurset på SAM

Jeg var jo til begge de planlagte kurser på SAM, idag får i lov at se de utroligt smukke kort jeg fik lavet da Pia fra Kreative fornemmelser holdt sit kursus først på lørdagen ;-)

Pia er jo en skøn dame og har en stil lige efter mit hoved. Fint med mange lækre detaljer uden at være alt for pussenusset. Pia havde lagt 3 små papirsposer med materialer til os alle på vores pladser da vi kom ind til kurset. komplet med stempel og washi tape. Lækkert og lige til at blive inspireret af.


Posen og kortet som jeg viste igår har sneget sig med på billedet, men det er de tre midterste poser vi taler om.

I den første pose gemte der sig materialerne til at lave dette fine sommerfugle kort. Her var det særligt stemplingsteknikker vi arbejdede med i forhold til at få sommerfuglene til at "kravle" op på det hvide stykke karton. Vi legede også med 2. generations stempling og en blækblandings teknik hvor vi fik blandet den aqua med noget hvidt for at gøre det lysere.


På det andet kort legede vi igen med 2. generations stempling for at få "træet" på taget i midten til at være svagere med samme blæk som guldsmeden. (2. generations stempling er når du sværter et stempel, stempler 1 gang på et papir og uden at sværte stemplet igen stempler igen på papiret.) Mit kort endte med at se sådan her ud.


Til sidste havde Pia forberedt en bonuspose med materialerne til at lave disse 3 små kort ud af et kort. Man tager ganske simpelt et alm kort, stempler med en af de store bagrunds clings, sætter et par striber washi tape hen over, deler det i tre og sætter de små tags med stempler på. så nemt kan det gøres.


Håber i nød denne lyn introduktion til hvad Pia havde med til os af goodies... Tager helt sikkert på kursus hos hende igen hvis jeg får mulighed for det ;-)

Hun har forresten en masse gode fødselsdagstilbud i hendes webshop for tiden. Blandt andet det stempel jeg brugte på min gavepose fra scrappers make-n-take. Kig forbi her kreative fornemmelser

Stay tuned...

12 kommentarer:

 1. Spændende kort m.v. som du har lært at lave. Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Fine kort. Det er så dejligt inspirerende at lære nye teknikker

  SvarSlet
 3. PS. Du har 2 dumme kodeord, man skal skrive, for at kommentere på din blog. Der er mange der ikke gider/har tid til at kommentere. Du kan her læse om hvordan du fjerner dem. Det betyder for det meste ingenting for bloggen, jeg har hørt om en der fik spam ved at fjerne dem
  http://www.scrapsisters.dk/forum/index.php?topic=14032.0

  SvarSlet
  Svar
  1. super god ide at fjerne dem. det er lidt træls at skulle skrive nemlig. jeg har aldrig haft spam.

   Slet
 4. Tusind tak for tippet Lonol, det havde jeg da slet ikke tænkt på selv, men det skulle være fikset nu ;-)

  SvarSlet
 5. Herlige kort du har lavet.

  SvarSlet
 6. Rigtig søde kort du har lavet, kan godt lide de "sarte" farver du har brugt (:

  SvarSlet
 7. Superflotte kort, du fik lavet. Ja, Pia er et dejligt menneske.

  SvarSlet
 8. super flotte kort og jo det er fjernet nu ..de der kode ord takker...

  SvarSlet
 9. Wow .. de er bare fine .. jeg kan især godt li' det med de turkise farver. Elsket turkis :)

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare lækre og søde de kort...
  Er vild med det med knapper og sommerfuglene på :)

  SvarSlet