Sider

25. april 2012

Make-n-take

På et stort arrangement som SAM var der jo stillet 8 forskellige butikkers stande op med en masse lækkerier af materialer og værktøj... Jeg ville ønske jeg havde en million kr at bruge af, men må nøjes med det jeg har... Jeg fik købt en masse nye lækre materialer og min nye bedste ven hedder distress ink. Man kan bruge den til så uendelig mange forskellige ting, forstår ikke at jeg har levet uden den så længe ;-)

Dagene var helt vidunderlige og jeg var på kursus hos både Kreative Fornemmelse med Pia og kurset fra Riddersholm design arrangeret af love2scap. Det jeg gerne vil vise idag er de fine ting jeg fik lavet på de make-n-take's som butikkerne havde været så flinke at lave til os helt gratis. Elsker bare at lære nye ting, jeg bliver bare helt elektrisk ;-)

Først var jeg på besøg hos scrapper.dk hvor jeg fik lov at lave en lille gavepose med karameller.
Vi brugte memento markers til at farvelægge stemplerne, det jeg brugte var stemplet Daisies fra Hero Arts (står øverst på min ønskeliste efter en sizzix bigshot maskine), en lille punch, cellofanpose med karameller og noget hvidt og lilla karton. Resultater blev således:


Derefter var jeg på besøg hos Picturingtheworld.dk's stand hvor jeg fik demonstreret hendes ynglings akryl håndtag til stempling. Er ikke helt solgt på håndtaget endnu, syntes det er stort at håndtere og derfor lidt uhandy. Men vi arbejdede med at stemple først en svag baggrund med en lys farve distress ink, for derefter at bruge en vandeffekt på et stemple vi stemplede mange gange oveni. Det kom der dette fine lille kort ud af.Sidst var jeg så et smut forbi Kreative fornemmelsers stand igen, tihi har fundet min klart ynglingsforhandler af dem alle, hvor Pia sad og demonstrerede forskellige små teknikker til kortfabrikation. Hun viste hvordan man meget simpelt kan lave fine små flagranker, papirsposer og tags ved at dekorere med lidt washi tape. Så ufatteligt nemt og samtidig dekorativt.


Jeg var lige ved at rejse mig og smutte da hun skulle til at skifte over til at demonstrere hvordan man arbejder med embossing pulver, og vupti min numse var limet til stolen igen. Der fik vi lov at lave det fineste tag ved hjælp af hvidt embossing pulver, et tag og lidt distress ink mit er lige her.Glæd jer, der kommer snart billeder af kortene jeg lavede på kreative fornemmelsers kortkursus og bogen jeg lavede på riddersholm design kurset...

5 kommentarer:

 1. Rigtig fine ting du fik lavet.

  SvarSlet
 2. jeg er jo nybegynder så det at blive guidet har været en stor hjælp for mig, i forhold til at lure hvilke materialer jeg skal have og teknikker jeg synes er sjove...

  Jeg er glad for at i kan lide de ting jeg har fået lavet ;-)

  SvarSlet
 3. Superflot!
  Jeg vil se frem til kursus resultaterne.

  SvarSlet