Sider

17. maj 2012

Love LO

I did it again... eller næsten i hvert fald... Jeg satte mig for at lave et LO til Inzpira konkurrencens 3. del og ud kom dette. MEN når alt kommer til alt kan det efter min egen mening ikke bruges til konkurrencen for der er for meget sort på det.

Kravene i konkurrencen siger at man skal bruge color blocking, min 3 udstandsede detaljer og min 5 klare farver der ikke er sort, hvid og brun. Man må kun bruge sort/brun/hvid i små ubetydeligt detaljer og ikke som her, hvor det sorte blev meget karakteristisk for mit LO.

Så som sidst er dette ikke mit bidrag til konkurrencen, men noget der kunne have været. Mit LO er bygget efter en skitse jeg fandt ved at google Colorblocking, og jeg startede med at skære det farvede karton til. Da jeg synes der manglede noget kom der de sorte striber på og wupti gjorde en stor detajle en enorm forskel. Det minder mig utroligt meget om noget af det der er lavet i den tyske "Bauhaus" stil, bortset fra at farverne er suppleret en smule op. Nok snak, nu til mit LO:
Tak fordi i kigger med og for alle de søde kommentarer på min blog. Det varmer alt sammen...

5 kommentarer:

 1. Jeg smiler lidt, for jeg kender godt det med at have en ide og ende et andet sted, men hvad gør det? ; )
  Flot layout.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør ikke spor, så længe man er tilfreds med resultatet og har tid til at lave et nyt til det andet formål ;-)
   Mange tak...

   Slet
 2. Det er da blevet et super flot LO, synd det ikke kan deltage i konkurrencen.

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide de mange skarpe farver.

  SvarSlet
 4. Super flot layout i skønne farver.

  SvarSlet