Sider

17. maj 2012

Teaser

Jeg kan som tidligere nævnt ikke vise jer det endelige LO jeg har lavet til konkurrencen hos Inzpira i denne uge, MEN til dem der alligevel er lidt nysgerrige kan i lure lidt på den skitse jeg har liftet til formålet ;-) I finder den på Anette's blog www.minscrapside.blogspot.com. Syntes bare i skal kaste jer ud i samme projekt. Det er en skøn vejledning hun har lavet, lige til at følge. I finder den her: blind lift opgave

For at det ikke bliver et helt billedløst indlæg får i lige lidt forår at kigge på hjemme i stuerne ;-) Glæder mig til at vise jer alle mine Inzpira projekter såsnart konkurrencen er slut ;-)1 kommentar:

 1. Tak for "reklamen".
  Det er altså også så sjovt at lave blind lift. Men det er sjovere, når man ikke aner hvordan "det rigtige" layout, ender med at se ud.
  Første gang jeg prøvede det, var opskriften bare lagt ud - uden billeder. Alle sad hjemme hver for sig og arbejde med det. Og du skulle have set, hvor mange der egentlig kørte galt i det undervejs. Hvis man misforstår noget i begyndelsen, kan man godt ende med et Lo - men det kan se helt forkert ud.... og så kan man jo grine af dem, der ikke kan læse en opskrift. Indtil man selv prøver, og opdager at det godt kan være svært...hihi.
  Held og lykke med din udfordring - og god forlænget weekend.
  Håber du giver mig et prej, når jeg kan se dit layout.

  SvarSlet