Sider

30. juli 2012

Kuvert album til CD'er

Til min venindes bryllup i slutningen af juni var jeg blevet bedt om at være fotograf på dagen. Det var både en meget stor opgave og tillid parret viste mig. Jeg selv havde gået rundt og været små syg hele ugen op til, så selve opgaven virkede enorm, i hvert fald indtil dagen var gået. Så kom den endnu større opgave nemlig - redigeringen af næsten 900 billeder.... også den opgave kom jeg igennem... Så nu skulle billederne "bare" afleveres... En scrapper som mig kan jo ikke bare aflevere en kuvert med billeder, så jeg samlede alle de billeder jeg havde på dvd'er og brændte dem og til disse runde skiver skulle der naturligvis være et album. Så ud af kuverter tryllede jeg dette album frem til dvd'erne ;-)

Forsiden af albummet, der ligner forsiden på deres bryllups kort.

Første sider i albummet, tagen under skrivefeltet er der et billede af brudeparret på, derfor får i ikke lov at se det ;-)

Flappen til dvd lommen er løftet

De sidste 2 sider hvor der er flapper i begge sider

Bagsiden af albummet

Her kan i fornemme hvor tykt/stort albummet er.
Hele albummet er lavet på kuverterne der passer til 15x15 cm kort. Jeg har lavet flapper af råhvidt karton og det hele er dekoreret med det samme karton fra panduro som deres bryllupskort er lavet med. Alle kanter på kartonet er sværtet med Walnut stain distress ink. Svirvlerne er embosset med guld og er fra cchobby, hjertet er ligeledes embosset med guld og er fra panduro. På de tomme sider i albummet blev der sat billeder fra polterabend og kjoleprøvning på matter af råhvidt karton. mens skrivefelterne er skåret med en spellbinder og sværtet med Walnut Stain. Båndet i tagen og om albummet er organza bånd fra Panduro.

Her til sidst har jeg været på opdagelse i min nye have og fundet nogle frugter jeg ikke har nogen anelse om hvad er. De er ca. 8 cm lange og ser således ud, skriv endelig hvis du ved hvad det er ;)

Den mystiske frugt fra haven

6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg bliver ligeså dygtig som dig. Det er et UTROLIGT smukt album, du har lavet. Fuldstændig vild med det.

  Jeg troede, jeg var lidt klogere på botanik, og var faktisk sikker på, at det var et figentræ. Men frugterne er her grønne. Så beklager, jeg kan ikke hjælpe. :o)

  SvarSlet
 2. waue super flot og fantastisk skønt album, flot lavet du er utrolig dygtig.

  SvarSlet
 3. Meget smukt lavet. Lækkert!

  SvarSlet
 4. Pyha ja det noget af en ære at få lov at tage billederne til så stor en dag...
  Synes det et fantastisk album du har lavet til billederne, det kan de kun være rigtig glade for at have til dem :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot, det er jo en helt unik måde at få billederne serveret på ;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et super smukt og gennemført album, det må bestemt vække lykke.

  SvarSlet