Sider

11. juli 2012

En værtindegave

Typisk mig... Jeg har lavet den fineste værtindegave til udfordringen på panduro's blog, men har ikke fået taget mig sammen og fotografere den før her til aften. Gæt engang, de lukkede for deltagelsen kl 12 i dag...

Men derfor skal i da ikke snydes for mit fine arbejde ;-) så her er den, en fint dekoreret Tofifee æske med tilhørende tepose kort ;-)

 
Begge dele er dekoreret  med karton fra en blok jeg har fra panduro, kan ikke huske navnet, blomsterne er fra hhv Netto og Panduro og tags'ne er stemplet med brun memento og sværtet med walnut stain distress ink. Stemplerne er fra mit elskede Cavalini sæt ;-)

Æsken er yderligere dekoreret med en svirl/gren der et en die (kan ikke huske hvorfra), en perle svirl fra Panduro og tagen er en spellbinder ;-)
Tepose kortet har fået bindebånd omkring i velour, og så er skrivefelterne indeni sværtet med distress ink - old paper ;-)Stampin Up i tyskland har den mest fantastiske uglepunch, som jeg går og venter på skal komme hjem til lille mig... Men indtil da må jeg nyde denne lille nuttede pingvin jeg har fået af en medscrapper. Sådan nogen kan man nemlig også lave med ugle punchen ;-)


Sidst og mindst, har jeg fået 30 miniklemmer med posten fra en anden sød medscrapper, de skal bruges til et projekt der kommer på bloggen imorgen ;-) De passer bare perfekt i størrelsen...


7 kommentarer:

 1. Wooooww en virkelig smuk værtinde gave!!!

  Hvor er det synd du ikke nåede at få det med i konkurrencen!! du havde helt sikkert haft en god chance... :)

  Det altså spændende med det klemme projekt :)

  SvarSlet
 2. FED æske og teposekort - synd du ikke nåede med.
  har selv den uglepunch - men har ikke fået den brugt endnu.

  SvarSlet
 3. Åh, wow!!! Sikke en smuk æske.... synd du ikke nåede udfordringen, for den havde da helt sikkert fået en topplacering.

  Men en eller anden bliver så glad for den smukke æske, det er jeg helt sikker på :)

  SvarSlet
 4. Hvor var det synd, du var sådan et snøvl til at få sendt ind, for det er bare så fine ting, du har lavet.
  Lækkert papir, rigtig flot pyntet og en rigtig flot værtindegave.

  Nå, måske kan du så lære det til en anden gang...hihi.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en smuk værtindegave. Synd at du missede tilmeldingen til konkurrencen, den havde virkelig fortjent at være med.

  SvarSlet
 6. Øv altså. Når du har lavet noget der så flot, så er det med at huske småtingene =D (såsom deadlines)
  Men den er virkelig flot din æske, og også det tilhørende kort

  SvarSlet
 7. Tak for alle de fine kommentarer alle sammen, det varmer virkelig at høre hvordan i alle mener den kunne have ligget imellem topplaceringerne, hvis det altså var kommet med...

  Mit næste projekt må afgjort blive at lave en scrap kalender hvor jeg kan skrive udfordringer jeg vil deltage i og deres deadlines ind ;-)

  SvarSlet