Sider

12. juli 2012

Mini tøjklemmer....

Så er det blevet tid til at afsløre mit små hemmelige projekt. Men først vil jeg lige gøre lidt reklame for en helt fantastisk blog, det er en der hedder A spoon full of sugar. Man skulle tro den handlede om kage, men den handler om alt muligt, hun laver blandt andet en masse super søde kort. Det er også netop en af disse jeg simpelthen bare var nødt til at lifte ;-)

Linket til hendes blog er her: www.aspoonfulofsugardesigns.com jeg har her linket til hendes post med netop det kort jeg har liftet. Hun har linket videre til en video på you tube hvor i kan se foldeteknikken. Ja i læste skam rigtigt, men det er ikke kortet der er foldet, det er pynten på det ;-)

Dette er klemmerne, som altså bare giver kortet det sidste lille pift...


Her er det så, mit fine liftede kort ;-)

Nærbillede af klemmer og kjolen.


Jeg kunne da ikke nøjes med at lave det ene kort ;-)

Fem kort af denne type er det blevet til, helt enkle og lækre syntes jeg selv. Papiret er fra en origami pakke fra panduro ligesom halvperler/sten, klemmerne kan jeg takke Dorte for, stemplerne er fra mit Cavallini sæt, snor fra Tiger og papirtapen er fra kreative fornemmelser ;-)


Tusind tak for alle de søde ord på mit sidste indlæg, var rigtig ærgelig over ikke at nå deadline, men al jeres ros er bestemt ligeså godt som et hvilket som helst gavekort ;-)

8 kommentarer:

 1. sikken god ide... fine fine kjoler

  SvarSlet
 2. Eiii ... de er da bare så fine!!

  SvarSlet
 3. Uhh ja hendes blog er spændene..
  Kikker indimellem forbi den bare fordi den er hyggelig at bruge nogle timer på at studere :)

  Hvor er de bare blevet vildt søde dine kort..
  Det smart at bruge rigtige tøjklemmer på dem :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte. Tak for linket.

  SvarSlet
 5. De er blevet rigtig fine. Glad for jeg kunne hjælpe med klemmerne.

  SvarSlet
 6. Hvor kan man købe små klemme?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine købte jeg af en anden scrapper, men man kan få dem både hos Panduro (12 stk 24.95) og hos Creative Company (100 stk 31.25).

   Slet