Sider

12. december 2012

12.12.12

Gad vide hvor travlt borgmesterkontoret har idag ;)

Ej, glædelig midt i december og halvvejs til jul, så her er en lille video der måske kan vække lidt smil derude ;)


Og så skal i have lov at høre lidt om Hobbitten... Det er nemlig bare en super god film, den kan virkelig virkelig godt anbefales ;) Nogle vil mene at det er lidt ærgeligt at de har fået blandet de tre bøger : Hobbitten, Lost Tales og Simarilion sammen, men når man ikke har læst nogen af dem fungerer det rigtig godt som de har lavet den... Den er både flot, sjov, spændende og smukt lavet på en og samme tid...
Så nu hvor i alle skal ind og bestille billetter til filmen så gør jer selv den tjeneste at bestil billetter til filmen i 2D og ikke 3D. Flere af dem jeg var derinde med til forpremieren havde også været til Gallapremieren hvor den blev vist i 3D og de sagde at filmen var meget forvirrende at følge med i og så overvældende at man ikke ku nyde filmen i de kampscener der er... Bare en lille anbefaling  ;)

Nu til et par julekort mere jeg har fået fra skønne med scrappere:Dagen idag byder på en jobsamtale i eftermiddag - krydser fingre for at næsen bliver bedre i løbet af dagen og at DSB kan finde ud af at køre S-tog i nogenlunde alm drift idag - og bagefter til årets store Jule zumba event i Hillerød, hvor Steve Boedt skal danse med os ;)

glædelig 12.12.12

7 kommentarer:

 1. Skønne julekort du har fået. Held og lykke med samtalen.

  SvarSlet
 2. Fine kort du har lavet. Ja, jeg vil ikke love dig at togene kører til tiden i dag - for jeg har fri. Ellers havde de selvfølgelig gjort det. Det er da klart. Alt for dig.... LOL. Held og lykke med din jobsamtale.

  SvarSlet
  Svar
  1. I går kørte de i hvert fald ikke helt så godt som de burde ;)

   Og for en god ordens skyld er det ikke mig der har lavet de ellers rigtig fine kort ;)

   Slet
 3. Fine julekort du har fået.
  Pøj-pøj med din samtale.
  Tak for 2D rådet =D
  God 12. dec.

  SvarSlet
 4. Flotte kort, du har fået.
  Held og lykke med samtalen.

  SvarSlet
 5. Håber du nåede frem - hørte i eftermiddag at hovedbanen blev lukket pga bombealarm.

  SvarSlet
 6. dejlige julekort du har fået
  håber samtalen gik godt

  SvarSlet