Sider

28. januar 2014

Det gamle har fået nyt liv

Lidt i forlængelse af mit seneste blog indlæg viser jeg her noget gammelt som har fået nyt liv... Det er den gamle højstol som jeg selv sad i som barn. Jeg er jo fra mit 80'erne og jeg ved ikke om stolen er ældre. Baseret på de gamle farver ku den meget vel være fra 70'erne. Rigtig lækker mørkebrune sæder og så den gule plast. Vi går ret højt i at tingene herhjemme skal være økologiske, ergonomisk gode og fri for dårlig kemi, men lige med denne stol ryger alle de tanker langt bort. For det er ægte nostalgi og god energi der strømmer fra stolen.

Sæderne har fået nyt betræk, ny rem og nyt skum og vupti en helt fantastisk stol. Den har endda fået en lille ryg hynde nu hvor Marius ikke helt kan sidde selv endnu.
6 kommentarer:

 1. Sejt Mulle ! Den er da superflot med nyt "betræk"
  En af mine unger er fra 1988, og han har siddet i sådan en ovre hos hans farmor (hvor han blev passet)

  SvarSlet
 2. Det ser bare super godt ud, og mon ikke mange af os kan huske den stol :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet flot Mulle, og jeg kan sige at mine første 2 sad i en af de gamle træstole, men vi fik sådan en til vores søn, som er fra 82, og der var de helt nye dengang, men de er faktisk uopslidelige. Vores holdt til vores sidste 2 og til 11 dagplejebørn gennem årene efter og har nu holdt til 7 børnebørn også, og den fejler stadig ikke noget, og har ikke engang fået nyt betræk, og er heller ikke i stykker endnu, så jeg regner da med, at den holder til den næste, som er annonceret her til maj også, så de er af en rigtig god kvvalitet kan jeg kun sige, og vi har klaret den første tid, med at sætte puder ned omkring barnet, til de kan sidde helt selv, og det har virket fint med så mange gennem årene, så nyd du bare nostalgien.

  SvarSlet
 4. Hvor superfint - du kan da lidt af hvert!

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at "lillemanden" har arvet mors stol, det er en tanke jeg virkelig godt kan lide. knus morkaren.

  SvarSlet