Sider

9. januar 2014

En hurtig julegave

Min mor elsker at male og efterlyste en smart måde at opbevare sine pensler når hun skal have dem med rundt. Hun mødes mere eller mindre fast med en gruppe malere en gang om ugen hvor de sidder sammen og maler ;) frem med symaskinen og igang. Jeg lavede to etui'er til hende et til lange pensler og et til kortere pensler, men jeg fik pakket dem ind før jeg fik taget billeder af dem så i får her billeder af den lille efter den er taget i brug.

Jeg beklager billedkvaliteten, det er fotograferet med min iPad der hvor de mødes hver uge og maler. Etui'et er syet i tekstildug på ydersiden og voksdug på indersiden sådan at de våde pensler ikke ligger og gør alt i tasken plaskevådt. Og så er den lukket med en elastik man lige vikler omkring. Den store er ca 10 cm større og har en elastik indeni til at holde penslerne på plads højere oppe. 

Jeg har en del sy og hækle projekter i ærmet som vil komme på bloggen i den nærmere fremtid, og såsnart min dreamjournal kommer hjem har jeg masser af art journaling til jer også. Det kan i godt glæde jer til. 

5 kommentarer:

  1. Den er rigtig fin. Sådan en burde man nok udvikle at skriveredskaber til hobbytasken

    SvarSlet
  2. Den er da rigtig fin og en smaddergod ide, og som Dorthe siger, kunne den da nemt laves til andre redskaber også.

    SvarSlet