Sider

6. januar 2014

Julekort 2013

Igen kommer der lige et lille juleindspark fra december af. Tak for alle kommentarerne på mit seneste indlæg det er dejligt i vil bruge tiden på at lægge vejen forbi og lægge en hilsen. Tæerne... tja... det er vidst bare hvad der sker når man blogger fra sit nye julegave/fødselsdags legetøj for første gang...

Dagens blog indlæg kommer til at være langt for jeg har fået en god stor portion julekort denne jul. Ligesom sidste jul havde jeg også tilmeldt mig julekortgruppen på scrapsisters og derfor er der kommet dejlig mange scrapkort. De kommer alle her med en lille note om hvem de er fra ;)

Fra Cowgirl/Helle
Fra Smukkestump/Lena
Fra Kortmager/Katharina
Fra Hanneby/Hanne
Fra Anne Bente
Fra Bente
Fra Lissy
Fra Craftqueen/Maryann

Indersiden af kortet fra Craftqueen, hvor hun har lavet den ene side til en kalender for 2014 - så smart..
Jeg har også en dejlig veninde, som jeg har fået smittet med scrap, indtil videre er det mest blevet til kort, men det slipper hun da også rigtig fint fra. Se bare her:

Fra min veninde Marianne
Og så skal i da heller ikke snydes for mit julekort for sidste år til alle mine medscrapsøste.

Har haft liftet ideen til sløjfen på nettet et sted, har bare glemt hvor i mellemtiden.
Man får også næsten altid en bunke af de der dejlige trykte julekort, i år var bunken ikke så stor, men den var der. Så de kort får altså også lov at komme med, bare fordi motiverne er så søde ;) især rensdyret er jeg helt tosset med...


Så har jeg da vidst også fået julen ud af systemet for denne gang. Alt andet julet jeg har lavet denne jul har været en del af scrapsisters forum julekalender, så kig ind forbi forum hvis i vil snuse lidt mere til julen. Mit næste blog indlæg bliver helt sikkert ikke julet, for jeg har efterhånden fået lavet en hel del ting i slet slet ikke har fået set. Bare fordi jeg ikke har haft tiden til at blogge betyder det ikke at det har stået stille herhjemme;)

4 kommentarer:

 1. Masser af super fine kort her, det må jeg godt nok sige, og bare rolig, du er ikke den eneste, der ikke har fået det sidste blogget, jeg håber at få det sidste gjort her de næste par dage, men nu må vi se, hvor mange afbrydelser der bli´r ved med at dukke op før man lover for meget LOL.
  Det der rensdyr ville jeg sørme kopiere over på et ark karton og bruge til kort næste år, det er godt nok bare for cute.

  SvarSlet
 2. Super søde julekort. Mine kommer også først om nogle dage :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fine kort du har modtaget, det er så hyggelig en tradition

  SvarSlet
 4. Hold da op en masse kort, du har fået. Tak for kigget.

  SvarSlet