Sider

10. januar 2014

Nyt betræk på Drømmeposen

Så er jeg her igen ;) Endnu et syprojekt fra min hånd. Min dejlige dreng har en lækker drømmepose som han sover til middag i i sin barnevogn. Den er købt brugt for en overskuelig sum penge. Meen nu syntes jeg den trængte til at blive peppet lidt op med et nye betræk. I samme omgang syede jeg da også lige en ekstra dyne til den ud af en billig dyne fra Ikea. Stoffet er fra min lokale stofpusher og matcher perfekt til vores barnevogn ;-) Indersiden er en lækker blød bomulds flonel mens ydersiden er af babyfløjl. Jeg er selv blevet super tilfreds med resultatet.



Fandt strygemærkerne i mine gemmer og de passer da perfekt til inderstoffet. De er oprindeligt fra Stof2000.



Navnebåndet er fra Ikast Etiket og vaskemærket fra Slynger.dk



Tak for de fine kommentarer på mit seneste indlæg. I har helt ret i at ideen kan bruges til mange andre ting også, har bl.a. lavet et i stof til mine strikkepinde noget tid tilbage. Ku være jeg skulle tage mig sammen og få taget billeder af det og smidt det på bloggen ;)

4 kommentarer:

  1. Kan godt forstå du er godt tilfreds, for det er virkeligt et flot stykke arbejde, du der har lavet. Sejt.

    SvarSlet
  2. Hold da helt op, du er da godt nok rigt kreativ med syningen for øjeblikket, og hvor er den bare flot, og den ser bare rigtig lækker ud. Meget skønnere en de gammeldags køreposer vi havde, da jeg havde små børn LOL.

    SvarSlet